Napredno iskanje

Načini plačil in Cene

Načini plačila in cene

Naročanje v spletni trgovini www.kastaltrgovina.si in www.kavanadom.com poteka  prek interneta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v slovenskem jeziku. Izdelke se izbira in naroča iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog.

Cene veljajo v primeru plačila z spodaj navedenimi načini plačila. Kljub želji, da bi zagotovili točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Vse cene so navedene v evrih. Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov in se zaračunajo po ceniku Pošte Slovenije, glede na težo naročenega blaga. Povezavo do cenika najdete na tej povezavi. Cene izdelkov se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov ali promocijskih akcij.

Račun za nakup artiklov v fizični obliki bo priložen naročenemu paketu ali pa ga boste prejeli v pdf. obliki na vaš elektronski naslov. 

Spletni trgovini  www.kastaltrgovina.si in www.kavanadom.com v lasti podjetja Kastal d.o.o. omogočata naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun podjetja KASTAL d.o.o. po ponudbi oziroma po predračunu.  Naročilo gre naprej v nadaljno obdelavo po prejemu plačila na naš TRR.